Windows 11 Home Retail Lisans Anahtarı

Mağaza:  LisansBir LisansBir Usta Satıcı
0
(2 Değerlendirme)
0 807
55 ₺

En yeni sürümüyle kullanıcılara sunulan ürün, birçok kullanım avantajı sağlar.  Ayrıca en son sürüm, Retail lisansına sahip anahtar özelliği taşır. Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı’nın 32 Bit ya da 64 Bit Windows 11 Pro işletim sistemleri dahilinde kullanımı söz konusudur.
343 adet stokta 7 adet satıldı
10.04.2023 / 13:45
Hesaplanıyor...
24 saat içinde


✅ Retail lisansdır.

✅ Lisans olarak teslim edilir.

✅ Süresiz kullanım.

✅ Format sonrası kullanabilirsiniz.

Tüm ürünlerimiz belirtmiş olduğunuz E-Posta adreslerinize gönderilir.

Windows 11 Home Lisans Anahtarı

Windows 11 Home  öncelikle orijinal Microsoft tarafından onaylanmış bir lisanstır. En yeni sürümüyle kullanıcılara sunulan ürün, birçok kullanım avantajı sağlar.  Ayrıca en son sürüm, Retail lisansına sahip anahtar özelliği taşır. Windows 11 Pro Dijital Lisans Anahtarı’nın 32 Bit ya da 64 Bit Windows 11 Pro işletim sistemleri dahilinde kullanımı söz konusudur.

Windows 11 sistem gereksinimleri Windows 11 Home Lisans anahtarı tarafından kolayca karşılanacaktır. Kullanımı tek bir PC ile sınırlı olan bu ürün anahtarının süresi kısıtlı değildir. Bu yüzden tam sürüm özelliği taşır.. Ancak farklı bilgisayarlara taşınması söz konusu değildir.  Aynı bilgisayarda formattan sonra da kullanılabilir ve güncelleştirmeler yapılabilir. Windows’un sağladığı en üst düzey güvenlik sistemleriyle bilgisayarınız ve laptopunuza hiçbir olumsuz bir deneyim yaşatmaz. Windows 11 Home Lisans Anahtarı’nın internetten makul bir fiyata satın almak ürünün sağladığı kolaylıklardan biridir.

Windows 11 Home Lisans Anahtarı Nedir?

Windows 10 kullanıcılarına Windows 11’i etkinleştirmesi için Windows 11 Home Lisans Anahtarı’nı kullanması önerilir. Windows’un bu yeni sürümünün yüklenmesi için İnternetten satın aldıkları Windows 11 indir seçeneğine tıklamak gerekmektedir. Bu sayede kolayca indirilir ve kullanıma hazır hale gelmiş olur.  Windows 11 kullanıcılarına daha hızlı ve sorunsuz bir kullanım imkanı sunar. Windows 11’deki işletim sistemleri daha hızlıdır. Windows 11 yükseltme sayesinde daha gelişmiş ve hızlı kullanım deneyimlenebilir. Bu yükseltme özellikle de ara yüzdeki iyileştirmeleri gerçekleştirmektedir. Dolayısıyla 11 Home Lisans Anahtarı ile bu deneyim en iyi şekilde gerçekleştirilir.

İşletim Sistemi Microsoft Windows 11
Teslimat Süresi 24 Saat
  • melisayavuztekin99
    5 ay önce
    Mağazanın Yanıtı
    • Sağolun Efendim Bizleri Tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz
      5 ay önce
  • rhnblnd0
    6 ay önce
    Mağazanın Yanıtı
    • Sağolun Efendim Bizleri Tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz
      6 ay önce

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

LisansBir kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 9 Nisan 2023
Son Görülme:  1 saat önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et