Quillbot 6 Aylık

Mağaza:  dijitalkeyx dijitalkeyx Profesyonel Satıcı
0
(0 Değerlendirme)
0 736

Stokta Yok / Satıldı 0 adet satıldı
22.02.2023 / 14:49
6 saat içinde


-Ortak Hesap Olarak Verilmektedir.

Quillbot bir paragraf veya metne olanak veren bir uygulamadır. Düzenlenmesi istenen metin uygulamada yer alan ilgili alan yapıştırıldığında, yapay zekası sayesinde metinde bulunan hataları düzenler. Quillbot’un düzenleyici, standart, yaratıcı, akıcılık, kısaltma, resmi, genişletme olmak üzere 7 modu bulunur.

Akıcı ve standart modları ücretsiz olarak kullanılabilir. Diğer modları için kullanıcı ücret ödemek durumundadır. Quillbot’un tüm özelliklerinden faydalanmak için 180 günlük premium pro sürümünü kullananlar, herhangi bir kısıtlamaya takılmadan uygulamanın tüm özelliklerinden faydalanır.

Quillbot Özellikleri Nelerdir?

Quillbot yazma aracı en fazla 400 paragraf yapıştırabilme özelliğine sahiptir. Yeniden ifade et butonu ile yazı düzenleme aracı otomatik olarak çalışmaya başlar. Uygulamanın Rephrasing Box özelliği, bir kelimeyi benzer bir kelime ile değiştirilmesine olanak verir.

Eş anlamlı kelimeleri tutucu özelliğine sahiptir. Uygulama yapıştırılan yazı üzerinde yeni ölçümler yaparak, kenar çubuğunda bulunan ayarlar düğmesi ile istatistiklerin oluşmasını sağlar. Quillbot;

  • Basit ve kullanışlı arayüze sahiptir.
  • Metinlerin zenginleştirilmesine yardımcı olur.
  • Chrome uzantısını kullanma özelliğine sahiptir.
  • Özelleştirilmiş kopya alınmasına olanak verir.
  • 7/24 müşteri desteği sağlar.
  • Blok yazıların oluşturulmasın katkı sağlar.
  • Yüksek kaliteli kopya alınmasına olanak sağlar.

Bu sayede etkili içerikler üretilmesine olanak tanır. Quillbot, Chrome uzantısı aracılığı ile Google dokümanlarıyla da kullanılabilir. Bu yöntemle pencereler arasında gezinmek daha kolaydır.

Quillbot Ne İşe Yarar?

Quillbot düz metinlerde düzenleme yapılmasına, hataların ayıklanmasında kullanılan, gelişmiş yapay zekanın kullanıldığı bir uygulamadır. Quillbot aracılığı ile mükemmel akademik yazılar yazılabilir. Üniversite ve kolej öğrencileri için kolayca kullanılabilir. Quillbot ile kamu yayınları, basın bültenlerine ilişkin yazıların hızlı ve akıcı olarak düzenlenir.

Teslimat Süresi 6 Saat

Değerlendirme bulunamadı.

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

dijitalkeyx kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 18 Şubat 2023
Son Görülme:  3 gün önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et