Netflix Global 30 Gün Garantili 4K Uhd

Mağaza:  MinuteTV Group MinuteTV Group Amatör Satıcı
0
(3 Değerlendirme)
0 181

Stokta Yok / Satıldı
23.02.2024 / 11:43
24 saat içinde
30 Günlük  
Global  


Netflix Premium hesapı (4K Ultra HD) 5 yıldır satış yapıyoruz.Orjinal ve tam garantilidir.Şu anda bu satış GLOBAL hesaplar içindir.Türkiye,Azerbaycan ve diğer ülkelerde çalışmaktadır (WPN gerekli değildir)NETFLIX hesap ortaklığı 4K Ultra HD kalitededir (En iyi kalite), hiçbir zaman sorun yaşamazsınız.NETFLIX hesap ortaklığı tamamen garantilidir ve yasa dışı/çalıntı hesaplar değildir. Satın aldığınız hesap ile aradığınız Film ve Dizileri istediğiniz dilde (Türkçe, Rusça, İngilizce ve s...) TV, Telefon, Tablet, Bilgisayarda - WPN kullanmadan izleyebilirsiniz.

_

● Dikkat ! Bu bir ortak kullanım NETFLIX hesabı,Yeni profil açmak,silmek veya mevcut profile pin kodu eklemek hesaba erişiminizi kaybetmenize sebep olur ! .Netflix Hanenize ait cihazlar onayı ve ya Geçici erişim kodu hatasıyla karşılaşmasınız.

_

Sorunuz olursa yazınız en kısa sürede size dönüş yapıp bilgiyi veya ürünü teslim edeceğiz. Satın Alma Sonunda Premium Fırsat Avantajları, aynı profilden devam etme fırsatı (2 gün önceden bilgilendirin) 7/24 Destek (Herhangi bir sorun olması durumunda size sohbette en hızlı çözüm sunulacaktır)

- Siparişinizi yapdıkda biz burada olmazsak bile, gün içinde size geri döneriz ve hesabınızı kısa sürede teslim ederiz."

_

Her zaman hizmetinizdeyiz!"

# Saygıyla

"MinuteTV Group"
Konum Global
Hesap Süresi 30 Günlük
Teslimat Süresi 24 Saat

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

MinuteTV Group kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 23 Şubat 2024
Son Görülme:  17 gün önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et