Microsoft Windows 11 Home Oem Key

Mağaza:  Ucuza Yazılım Ucuza Yazılım Amatör Satıcı
0
(0 Değerlendirme)
0 1000+
99 ₺

98 adet stokta 2 adet satıldı
16.08.2023 / 21:02
Hesaplanıyor...
1 saat içinde


✅ OEM  lisansdır.

✅ Lisans online aktivasyon türüdür.

✅ Kişiye özel lisans.

✅ KEY olarak teslim edilir.

✅ Format sonrası kullanabilirsiniz.

✅ Süresiz kullanım.

Windows11 Home Oem

Microsoft Windows işletim sistemi, kullanıcıya arayüzler ve görsel buton ve pencerelerle yaklaşarak, yazılımları yürütmek, komut verme benzeri klavyeden yazma mecburiyetini ortadan kaldıran, Microsoft firmasının geliştirmiş olduğu dünya üzerinde en çok tercih edilen bir sistemleri ailesidir. İlk Windows işletim sistemi, 20 Kasım 1985 tarihinde hizmete sunuldu.

Çekirdek olarak Windows NT çekirdeğini kullanıyor ve bu da Windows işletim sistemi bir Unix işletim sistemi yerine Unix gibi bir işletim sistemi olduğunu gösteriyor.

Microsoft firması ilk işletim sistemlerinden biri olan MS-DOS’tan değişik olarak Windows’ta aynı zamanda çok fazla sayıda yazılımla çalışmak olasıdır.

Windows 11 Nedir?

Windows 11 işletim sistemi Sun Valley kod adı ile tanınan bir işletim sistemi olup Windows işletim sistemlerinin NT çekirdeği üzerinde yükselen sürümlerinden bir tanesidir. Yalnızca x86 platformlarında değil aynı zamanda ARM tabanlı mimarilerde de çalışabilir.

Windows 10 işletim sistemine sahip olan bilgisayar sahipleri hiçbir para ödemeden ücretsiz olarak, Windows güncelleştirme seçeneklerinden işletim sisteminizi Windows 11’e yükseltebilirsiniz.

Windows 11 işletim sisteminin tek bir versiyonu yoktur. İnsanların ihtiyaçlarına göre çeşitli opsiyonlardan bazılarını satın almak da mümkün. Bu opsiyonlardan biri de Windows 11 Home oem versiyonudur. Bu versiyon genel olarak ev kullanıcıları için geliştirilmiş olan bir Windows 11 versiyonudur. Siz de bu versiyonu lisanslı bir biçimde satın almak istiyorsanız tek yapmanız gereken LisansBir sitemize gelerek Windows 11 Home oem sayfasından bir adet lisans satın almak.

İşletim Sistemi Microsoft Windows 11
Teslimat Süresi 1 Saat

Değerlendirme bulunamadı.

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

Ucuza Yazılım kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 16 Ağustos 2023
Son Görülme:  2 ay önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et