Ghost of Tsushima DIRECTORS CUT + GARANTİ + ANINDA TESLİMAT

Öne Çıkan Ürün Vitrin İlanı
Mağaza:  GamesBazaar GamesBazaar Global Satıcı
0
(7 Değerlendirme)
2 254
49,90 ₺

Bir fırtınada. PC'de Ghost of Tsushima DIRECTOR'S CUT'un tamamını deneyimleyin; Bu açık dünya aksiyon macerasında kendi yolunuzu çizin ve gizli harikalarını ortaya çıkarın. Sucker Punch Productions, Nixxes Software ve PlayStation Studios tarafından boyut olarak bildirildi.
10+ adet stokta 15 adet satıldı
07.05.2024 / 21:00
Hesaplanıyor...
Otomatik Teslimat
6 Ay  
Offline/Ortak Kullanım Hesap


- Ürünümüz steam üzerinde belirtildiği gibi 16 Mayıs 2024 tarihinde oynanılabilir duruma gelmiştir. İyi eğlenceler dileriz.

Merhabalar GamesBazaar Mağazası olarak +15000 Satış tecrübesi ile Sizlere Uygun fiyatlı Kaliteli Hizmet sunmayı amaçlıyoruz.

Bu ilanımızda sizlere İçerisinde Ghost of Tsushima Oyunu bulunan ve HİKAYE/OFFLİNE/KARİYER/ÇEVRİMDIŞI Modlarına problemsiz olarak erişebileceğiniz Steam hesabı sunuyoruz.

-Satımlar 1 PC İçin Geçerlidir.

-Tüm hesaplarımız 6 Ay Garantilidir.

-Sipariş sonrası 7/24 Teknik destek.

-Bu ve bunun gibi uygun fiyatlı oyunlar için mağazamızı kontrol edebilirsiniz.

+15000 Başarılı işlem ile Size en iyi güvenceyi sağlıyoruz bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Garanti Süresi 6 Ay
Ürün Türü Offline/Ortak Kullanım Hesap
Teslimat Süresi Otomatik Teslimat
  • kkcimstyle
    7 saat önce
  • kaanalpozen
    Bu satıcıdan almayın kesinlikle hesaba giriş yapamıyorusunuz. Discordan kod alma sistemi size 5 saat sonra kod gelecek gibi dönüşler yapıyor. Satıcı zaten mesajlarınıza dönmüyor. Oyun güzel ama bu satıcı yüzünden benim için pişmanlık oldu. Başka satıcıdan almak için İade etmeye çalışacağım.
    11 saat önce
    Mağazanın Yanıtı
    • Binlerce müşteri hesaba giriş sağlarken sizlerin giriş yapamıyor olmanız bizim değil sizlerin eksik yaptığının göstergesidir ki yalan bir yorum yapıcağınıza diğer yorumları okumanızı tavsiye ederim. Sadece bu sitede bile sorunsuz bu kadar müşterimiz girmiş memnun kalmış ve ekstra olarak bizleri destekleyerek değerlendirmiş durumda. Kod için de bizi dinlememekte ve adımları yapmamakta devam etmektesiniz bu yüzden discorddan kod almayı başaramadınız. Bizleri dinlemez ve böyle devam ederseniz zaten alamazsınız. Lakin bunlara rağmen size yardımcı olmak için kodu bizzat atalım dedik ve DEFALARCA attık. Steamı azıcık bilen biri bile hesaptan çıkış yapıp tekrar giriş yaptığında tekrar kod isteyeciğini bilir. Bilmemenize rağmen sizleri bilgilendirdik lakin yine bizi suçladınız. Kodu bizzat yine attık yine bizi suçladınız. Talimat linkine bile bakmadan yapmadan oyuna girmeye çalıştınız aldığınız hata için yine bizi suçladınız. İstediğiniz ve üzerimize düşen sorumluluğu eksiksiz yerine getirmemize rağmen yalan yorum yaparak ve yaptığından utanmayan sizler olup yine sözlerimizi dinlemeden devam ettiniz. Umarım en kısa sürede inadınızı kenara bırakıp talimatlar doğrultusunda devam edip sorunsuz bir şekilde oyunu oynayabileceğinizi öğrenmeniz dileğiyle iyi günler dilerim.
      5 saat önce
  • serseri_1100
    çok güzel sistem. anında satın al indir ve oyna . 2 ay önce keşfettim GamesBazaar satıcısını ve çok memnunum
    2 gün önce
  • atilladymz
    3 gün önce
  • cabbar_ekren
    sorunsuz
    3 gün önce

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

GamesBazaar kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 1 Eylül 2022
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et