Deepl Pro Advanced Hesap 30 Gün

Mağaza:  SadoBaes SadoBaes Amatör Satıcı
0
(0 Değerlendirme)
0 134
50 ₺

9 adet stokta 1 adet satıldı
30.03.2024 / 16:49
Hesaplanıyor...
6 saat içinde
30 Günlük  


Deepl Pro ile kusursuz çevirilerin kilidini açın! 30 günlük hesabınızı bugün alın; hızlı, doğru ve güvenli. Küresel iletişiminizi şimdi geliştirin!

☑️ 30 Günlük Deepl Advanced Premium Pro Advanced plan.
☑️ Mail & Şifre olarak teslim edilir.
☑️ Ortak hesap değildir. Kişiye özeldir.

DeepL Pro Advanced 30 Günlük Erişim Hesabı 1 Aylık 

Deepl Pro Nedir?

“DeepL Translator” bir çeviri hizmetidir ve Alman şirketi DeepL GmbH tarafından geliştirilmiştir. Bu hizmet, metni bir dilden diğerine çevirmek için yapay zeka ve derin sinir ağları kullanır. DeepL Translator, yüksek kaliteli ve bağlamı doğru bir şekilde yansıtan çeviriler üretebilmesiyle bilinir.

DeepL Translator’ün başlıca özellikleri şunlardır:

Çeviri Kalitesi: DeepL, çoğu zaman diğer makine çeviri hizmetlerine kıyasla daha doğal ve bağlamı daha iyi yansıtan çeviriler üretme konusunda tanınır.

Çoklu Dil Desteği: DeepL, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Hollandaca gibi çeşitli diller arasında çeviri desteği sağlar.

Kullanıcı Dostu Arayüz: Hizmet, kullanıcıların çeviri için metin girebilecekleri kullanıcı dostu bir web arayüzü sunar. Herhangi bir yazılım kurulumu gerektirmez ve bir web tarayıcısı üzerinden erişilebilir.

Derin Sinir Ağı Teknolojisi: DeepL, çeviri yetenekleri için derin sinir ağları adı verilen bir yapay zeka mimarisini kullanır. Bu, geniş bir çokdilli veri kümesinden öğrenilen desenlere dayanarak daha ince çeviriler üretebilme olanağı sağlar.

Ücretsiz ve Ücretli Seçenekler: DeepL, günlük kullanıcılar için ücretsiz bir sürüm sunar ve aynı zamanda DeepL Pro adlı bir abonelik planı bulunur. DeepL Pro, daha yüksek kullanım sınırları ve CAT (Computer-Assisted Translation) araçlarıyla entegrasyon gibi gelişmiş özellikler sunar.

Önemli bir not olarak, Ocak 2022’den bu yana DeepL Translator ile ilgili gelişmeler veya değişiklikler olmuş olabilir. DeepL Pro Translator ile ilgili en güncel bilgileri almak için resmi DeepL web sitesini kontrol ediniz.

deepl translate eklenti indir satın al fiyat write ekşi pro apk türkiye free download deppl seppl seepl

Hesap Süresi 30 Günlük
Teslimat Süresi 6 Saat

Değerlendirme bulunamadı.

Bu ürün için yorum bulunamadı. İlk yorumu siz yapın!

SadoBaes kapak fotoğrafı Ürünün Satıcısı
Üyelik Tarihi: 17 Mart 2023
Son Görülme:  2 gün önce
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et
Güncel etkinlik, çekiliş ve indirimlerden haberdar olmak için ItemHesap WhatsApp Kanalını takip et