Havale/EFT/ATM/FAST Ödeme Bildirimi Yapma

Havale/EFT/ATM/FAST Ödeme Bildirimi Yapma

Havale/EFT/ATM/FAST Ödeme Bildirimi Nasıl Yapılır?

Çok kolay bir şekilde 5 adımda havale ödemenizi bildirerek cüzdanınıza paranızın geçmesini sağlayabilirsiniz.


Adım 1:

Masaüstü Görünüm:

Mobil Görünüm:

Görselde görüldüğü gibi "Cüzdan" butonuna tıklıyoruz.


Adım 2:

Sırasıyla;

1 numara ile gösterilen "Bakiye Yükle" butonuna tıklıyoruz.

2 numara ile gösterilen alana Havale yaptığımız veya yapacağımız karşı tarafa ulaşacak net miktarı yazıyoruz. (Sadece tam sayı. Örn: 22)

3 numara ile gösterilen "Ödemeye Devam Et" butonuna tıklıyoruz ve artık ödeme bölümüne geçiyoruz.


Adım 3:

Banka Havale/EFT/ATM/FAST seçeneğini seçerek bir sonraki adıma ilerliyoruz.

--------------------------

Adım 4:

Sonraki adımda karşımıza bu ekran çıkacak ve hangi bankaya göndermek istiyorsak veya gönderdiysek onu seçiyoruz. 7/24 havale yapabilmek için tavsiyemiz kullandığınız bankaya para göndermenizdir bu şekilde masraf azalır ve 7/24 para transferi olur.

Biz İş Bankasını örnek alalım;

Bu adımımızda İş Bankası seçeneğini seçiyoruz ve 5.adıma ilerliyoruz.

--------------------------

Adım 5:

Bu görselde oklarla da gösterildiği gibi gerekli yerleri dolduruyoruz. Ancak unutmayın ödeme bildirimi yapmak için önce belirtilen ibana para gönderimi yapmış olmanız gerekir. Elinizdeki dekontta yazan bilgileri bu okla gösterilen kutucuklara yazarak ödeme bildirimi yapınız.

Her türlü sorunuz ve destek ihtiyacınızda "Paywant Canlı Destek" yazan bölüme tıklayarak ödeme firmasının canlı desteğine bağlanır ve hızlı bir şekilde yardım alabilirsiniz.

--------------------------

NOT:

Ön ödemeli dijital cüzdanlardan bir bankaya para gönderirseniz karşı taraf sizin adınızı göremez, bu sebeple Papara, İninal, Nays, Troy gibi ön ödemeli dijital hesaplardan havale ödemesi yapmayıp ödeme yöntemlerinde yer alan kartla ödeme seçeneğini kullanınız.

Banka Havale/EFT/ATM/FAST (Komisyonsuz) seçeneği ile 7/24 ödeme yapabilirsiniz. Ödeme bildiriminiz 7/24 onaylanır. (Aynı bankadan aynı bankaya yollamanız tavsiye edilir.). Para transferi gerçekleştikten sonra ödeme bildirimi yapınız. Bu seçeneği seçtiğinizde karşınıza bankalar çıkar ve hangi bankaya para gönderimi yaptıysanız ona tıklayarak ödeme bildirimi yapınız.

EK NOT:

Eğer ATM den para yatırdıysanız transfer ücreti gönderdiğiniz paradan kesilebilir. Örneğin 25 TL ATM den yatırdınız ve sizden 5 TL transfer ücreti keserek karşı tarafa 20 TL gönderilmiş oldu. Bu durumda 20 TL lik ödeme bildirimi yapmalısınız yani cüzdana 20 TL lik yükleme ile ödeme ekranına gitmelisiniz.

NOT: Cüzdan hareketlerinize buradan ulaşabilirsiniz: https://www.itemhesap.com/cuzdan-hareketleri