Cities: Skylines 2 Duyuruldu

Cities: Skylines 2 Duyuruldu

Geliştirici Colossal Order ve yayıncı Paradox Interactive, hayranlar tarafından uzun zamandır beklenen devam niteliğindeki Cities: Skylines II'yi duyurdu. Yeni oyun, yeni nesil grafiklerle birlikte geliyor ve oyunculara daha yüksek kaliteli bir deneyim sunuyor.

Cities: Skylines muhtemelen hepimizin bildiği bir şehir kurma simulasyonudur. Son Paradox Duyuru Gösterisi 2023, Cities: Skylines 2'nin "devrim niteliğinde" bir dönüşüm vaat ettiğini ve oyunculara "mütevazi bir köyden hareketli bir metropole doğru büyümesini takip etme ve hayal edebilecekleri her türden şehri inşa etme" fırsatı sunduğunu duyurdu.

Oyunun detayları henüz tam olarak belirtilmemiş olsa da, Paradox, Cities: Skylines II'nin "gezegendeki en açık uçlu şehir kurma alanı" olarak adlandırdığı oyununun, oyuncuların "daha önce hiç olmayan bir şekilde canlı şehirler yaratmasına ve sürdürmesine" olanak tanıyacağını vurguluyor. Bu vaatler, oyuncuların özgürce hayal ettikleri şehirleri inşa etmelerine ve yaratıcı fikirlerini gerçeğe dönüştürmelerine olanak tanıyacak.

Cities: Skylines 2 ne zaman çıkacak?

Henüz net bir tarih verilmemiş olsa da 2023 yılının sonlarına doğru konsol ve PC platformlarında çıkış yapması bekleniyor. Resmi Steam sayfası da bulunan oyunu, istek listenize ekleyerek takibinizi yapabilirsiniz.

Cities: Skylines 2 Hakkında

Kısıtlama olmadan kendi şehrini kur ve yönet! Cities: Skylines II, derin simülasyon ve canlı bir ekonomi sunarak karar verme becerilerine meydan okuyacak ve hayallerindeki şehri kurmana yardımcı olacak. Yepyeni ve destansı bir çapta, şimdiye kadarki en gerçekçi şehir kurma oyununa hazır ol.

Oyun, şehrinin gelişeceği ve kararlarına göre şekilleneceği sürekli değişen dinamik bir dünya sunuyor. Hem zorlayıcı hem de memnuniyet verici bir deneyim için yaratıcılığını ve stratejik planlama becerilerini kullanarak işletmelerin, vatandaşların ve turistlerin dikkatini çekecek gelişen bir metropole dönüştür. Yerleşim mahallelerinden canlı şehir merkezlerine kadar, seçeneklerin sonsuz. Ayrıca, vatandaşların ihtiyaç ve isteklerini de dikkate alarak bir şehir yönetmenin zorluklarıyla da karşılaşacaksın.

Grafikler detaylı ve göz alıcı olacak ve şehrini canlandıracak. Şehrin zamanla büyümesini ve gelişmesini izleyerek, gerçekçi bir şehir kurma deneyimi yaşayacaksın.

Hemen en ucuz fiyata offline, sahibinden veya full Cities: Skylines 2 satın al.